Civilization 5 ve Civilization 6
Civilization 5 ve Civilization 6
Merhaba arkadaşlar, strateji oyunlarını seven birisiyim fakat daha önce hiç civilization oynamadım, serinin son çıkan 2 oyunu civ5 ve civ6 sorumsa bana bu 2 oyundan hangisini tavsiye edersiniz? Sebepleriyle yazarmısınız..(Forumda ilk konum)
Re: Civilization 5 ve Civilization 6
Ben Civilization 6 tavsiye ederim. District sistemi mukemmel, sirf district sistemi sayesinde gelen baglantili ozellikler icin bile deger. Ilk ciktiginda Civ6'da ek paketler (DLC) henuz cikmadigi icin Civ5 tavsiye ederdim. Ama DLC'ler ile artik oyun gayet iyi bir seviyeye geldi ve bence Civ5'den neredeyse her konuda ustun.
DLC'lerle birlikte olan paket varsa o sekilde almanizi tavsiye ederim, DLC'ler gercekten harika.
Multiplayer da dusunuyorsaniz Civ6'dayaklasik kat fazla oyuncu var. Civ6'ya guncellemeler gelmeye de devam ediyor.
Civ6 icin Dx11 ustu ekran karti gerekiyor haberiniz olsun. Oyun iOS'da da mevcut, iPad varsa bence guzel bir secenek.
DLC'lerle birlikte olan paket varsa o sekilde almanizi tavsiye ederim, DLC'ler gercekten harika.
Multiplayer da dusunuyorsaniz Civ6'dayaklasik kat fazla oyuncu var. Civ6'ya guncellemeler gelmeye de devam ediyor.
Civ6 icin Dx11 ustu ekran karti gerekiyor haberiniz olsun. Oyun iOS'da da mevcut, iPad varsa bence guzel bir secenek.