Civ 5 mi yoksa Civ 6 mı?
-
Civ 5 mi yoksa Civ 6 mı?
Merhaba. Civ 5 steam'de büyük bir indirime girmiş. Bu sebeple almayı düşünüyorum. Civ 6 oyunu da çıktı. Size göre hangi oyun daha iyi? Oynanış vs. açısından. Teşekkürler.
Re: Civ 5 mi yoksa Civ 6 mı?
Şahsi düşüncem, eğer civ 5 daha önce oynamadıysanız, oyuna alışıp alışamayacağınızı görmeniz için hazır indirimdeyken Civ5 alın, oyuna alışın, ardından civ 6'yı da daha ucuzladığında almış olursunuz. Civ 6'daki çoğu özellik zaten Civ5'in gelişmiş hali. Bazı özellikler ise nerdeyse aynı.
-
Cevap için teşekkürler. Peki sitenizde yayınlanan Civ 5 Türkçe yaması, Civ 5 full paket satın alsam çok mu uyumsuz olacak? Sadece Brave New World paketiyle kullanın benzeri bir şey yazılmış da sormak istedim.
-
Bence Civ 5 daha iyi.
Sitemizdeki yama civilization 5 full paket ile uyumlu. Deneyip bir problem yaşarsanız, gene sitemizde bulunan orjinal dosyaları indirerek yamasız haline geri dönebilirsiniz.
oyunu hiç oynamayanlar için civlization 5i bi alıştırma olarak görebiliriz çünkü 6 5ten daha zor bir oyun bana göre. mantığını anlayıp 6ya geçmeleri daha iyi olacaktır diye düşünüyorum 6 hem fiyatı ile hemde zorluğu ile bir adım geride. ama serinin fanları için problem yok 

Sitenizde full paketle uyum olan yok ki ya da ben mi bilmiyorum link atar mısınız?Bende civilization5+brave new world var hangi yamayı kurmalıyım?
viewtopic.php?f=24&t=222
Şurada paylaştığım yama Oyun + Brave New World için.