Civilization Beyond Earth Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi!

Civilization 5 hakkında genel sohbet, oyunla ilgili gelişmeler, yenilikler, haberler.
Kullanıcı avatarı
Scoryo

Civilization Beyond Earth Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi!

Okunmamış mesaj gönderen Scoryo » Prş Tem 03, 2014 8:33 pm

Sid Meier's Civilization: Beyond Earth oynanış videosu çıktı. Bu oynanış videosuyla birlikte oyun hakkında bilgilere sahip olabilriz. Ayrıca videonun sonunda oyunun çıkış tarihi de yazıyor. Oyun 24 Ekim 2014'te bizlerle birlikte olacak.

Kullanıcı avatarı
Meceka
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Re: Civilization Beyond Earth Oynanış Videosu ve Çıkış Tarih

Okunmamış mesaj gönderen Meceka » Prş Tem 03, 2014 8:56 pm

Scoryo yazdı:Sid Meier's Civilization: Beyond Earth oynanış videosu çıktı. Bu oynanış videosuyla birlikte oyun hakkında bilgilere sahip olabilriz. Ayrıca videonun sonunda oyunun çıkış tarihi de yazıyor. Oyun 24 Ekim 2014'te bizlerle birlikte olacak.
Çok güzel görünüyor valla, civilization 5'in herşeyine alıştık öğrendik, beyond earth'i öğrenmek için sabırsızlanıyorum :grin:
Sonbahar dediklerinde eylülde falan çıkar diyordum ama 24 ekimmiş. Napalım bekleyeceğiz.. Bitmeden yayınlayıp hatayla dolu olmasındansa sağlam yapsınlar pek sıkıntı çekmeyelim. :bgndm:

Kullanıcı avatarı
Scoryo

Okunmamış mesaj gönderen Scoryo » Pzt Tem 07, 2014 10:18 pm

Meceka yazdı: Çok güzel görünüyor valla, civilization 5'in herşeyine alıştık öğrendik, beyond earth'i öğrenmek için sabırsızlanıyorum :grin:
Sonbahar dediklerinde eylülde falan çıkar diyordum ama 24 ekimmiş. Napalım bekleyecez.. Bitmeden yayınlayıp hatayla dolu olmasındansa sağlam yapsınlar pek sıkıntı çekmeyelim. :bgndm:
Katılıyorum. Farklı bir deneyim olacak bizim için.

Deathstroke

Okunmamış mesaj gönderen Deathstroke » Pzr Eyl 07, 2014 8:15 pm

Oyun kesinlikle güzel gözüküyor. Her hafta perşembe Live Stream oluyor Firaxis'in kanalında. İncelemeler de oluyor. Her ne kadar Alpha Centauri gibi olmasa da. Bence çok güzel.

http://www.twitch.tv/firaxisgames

https://www.facebook.com/civ?ref=ts&fref=ts