Hayır, silmenize gerek yok. Direk yeni sürümü kurup, sorunsuzca oyuna devam edebiliyorsunuz kaldığınız yerden. Herhangi bir sorun yaşanmıyor, kayıtlı oyunlarınıza da aynen devam edebiliyorsunuz.
Civilization 6 Türkçe Yama - YAYINLANDI
Re: Civilization 6 Türkçe Yama - YAYINLANDI
Yeni oyun guncellemeleri ve dlc paketleri icin yarin calismalara basliyorum. Bi kac gun icinde hazir olacaktir arkadaslar.
Çeviriye çok destek olamam ancak tester ararsanız yardımcı olabilirim. Oyun orjinal ve tüm dlcler (persia ve makedonya dahil) bende mevcut.
Çeviri için yardım isterseniz özelden yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkürler ilginiz için ama şu anda tek başıma çeviriye devam etmem daha iyi oluyor. İlerleyen zamanlarda uzun bi güncelleme paketi çıkarsa, onun için yardım talebinde bulunurum.
Şu anda yurtdışındayım. Fırsat buldukça çeviri yapıyorum. Bu hafta yetiştiririm buyuk ihtimalle
Hocam ne zaman eklenecek yeni sürüm. Sabırsızlıkla bekliyoruz oynamak için 

Sürüm 5.0
12.04.2017
- Oyun, son 1.0.0.129 sürümüne yükseltildi.
- Pers ve Makedon DLC Paketleri türkçeleştirildi.
İndirme Linki:
Civilization VI Türkçe Yama Sürüm 5.0 İndir
12.04.2017
- Oyun, son 1.0.0.129 sürümüne yükseltildi.
- Pers ve Makedon DLC Paketleri türkçeleştirildi.
İndirme Linki:
Civilization VI Türkçe Yama Sürüm 5.0 İndir
Hocam helal olsun. Tebrik etmek için üye oldum. Onca metnin altından nasıl bu kadar çabuk kalktınız hayret ettim.
Çeviri gruplarının bir kaç saatlik oynanışı olan oyunlar için bile bizleri aylarca bekletmesine alışmıştık. 20 senelik pc oyuncusuyum, eski oyuncuyum; fakat yabancı dil yetersizliğimden bu oyunu oynamamıştım. Sayende oynayacağım. Eline, emeğine sağlık.
Çeviri gruplarının bir kaç saatlik oynanışı olan oyunlar için bile bizleri aylarca bekletmesine alışmıştık. 20 senelik pc oyuncusuyum, eski oyuncuyum; fakat yabancı dil yetersizliğimden bu oyunu oynamamıştım. Sayende oynayacağım. Eline, emeğine sağlık.