(Bu arada siteyi takip ediyodum kayıt olmak sonra aklıma geldi

torrent olmasıyla alakalı olabilir, google izin vermediğinden bunu tartışamayız üzgünüm.EgemenTheConqueror yazdı:ya arkadaşlar ne yapıcam sinirlendim bendeki BNW'de dinler falan yok ayarları seçenekleri kurcaladım ama yok yok yok birde faith yani inanç diye birşey yok sosyal politikada piety dindarlık ta açılmıyor .........kapalı olduğu için ....seçilemez yazıo dindarlık için (torrent olduğu için mi?) arkadaşlar yardım edermisiniz?
![]()
(Bu arada siteyi takip ediyodum kayıt olmak sonra aklıma geldi)
Meceka yazdı:torrent olmasıyla alakalı olabilir, google izin vermediğinden bunu tartışamayız üzgünüm.EgemenTheConqueror yazdı:ya arkadaşlar ne yapıcam sinirlendim bendeki BNW'de dinler falan yok ayarları seçenekleri kurcaladım ama yok yok yok birde faith yani inanç diye birşey yok sosyal politikada piety dindarlık ta açılmıyor .........kapalı olduğu için ....seçilemez yazıo dindarlık için (torrent olduğu için mi?) arkadaşlar yardım edermisiniz?
![]()
Ben gods and kings kurmadan BNW kurarak oynamayı denemedim, ama yabancı sitelerden gördüğüm kadarıyla din casusluk vs. detayları eklemesi lazım oyuna. Kilitli olduğunu falan da okumamıştım, muhtemelen torrent olmasıyla alakalıdır. Oyunu indirimdeyken yakalayın %75 indirimler oluyor sık sık steamde. Ha indirim yakalarsanız burda da paylaşın diğer arkadaşlar da görsün.iyi eğlenceler.
EgemenTheConqueror yazdı:ya arkadaşlar ne yapıcam sinirlendim bendeki BNW'de dinler falan yok ayarları seçenekleri kurcaladım ama yok yok yok birde faith yani inanç diye birşey yok sosyal politikada piety dindarlık ta açılmıyor .........kapalı olduğu için ....seçilemez yazıo dindarlık için (torrent olduğu için mi?) arkadaşlar yardım edermisiniz?
![]()
erkanus yazdı:EgemenTheConqueror yazdı:ya arkadaşlar ne yapıcam sinirlendim bendeki BNW'de dinler falan yok ayarları seçenekleri kurcaladım ama yok yok yok birde faith yani inanç diye birşey yok sosyal politikada piety dindarlık ta açılmıyor .........kapalı olduğu için ....seçilemez yazıo dindarlık için (torrent olduğu için mi?) arkadaşlar yardım edermisiniz?
![]()
Oyunun başında din olmuyor zaten, sorun bu olmasın?
Gerçi binaları yapınca faith puanları çıkıyor eğer bu da yoksa demek ki versiyon sorunu var. yalnızca BNW edinmeyin. Oyunun tamamını edinin bence.