şehiri nasıl işgal edicez bi şehre saldırdım şehrin
şehiri nasıl işgal edicez bi şehre saldırdım şehrin
şehiri nasıl işgal edicez bi şehre saldırdım şehrin can göstergesi bitti ama benim olmadı şehir
Re: şehiri nasıl işgal edicez bi şehre saldırdım şehrin
Şehri ele geçirmek için yakın savaş yapan bir üniteyle saldırmanız gerekiyor. Warrior, Swordsman, Spearman tarzı yakın savaş askeriyle alabilirsiniz, veya yakın savaş gemileriyle alabilirsiniz.zorro94 yazdı:şehiri nasıl işgal edicez bi şehre saldırdım şehrin can göstergesi bitti ama benim olmadı şehir
evet okçular ve diğer menzilli askeri birimler şehir ele geçiremezler. Şehir saldırılarında menzilli olmayan askerlerden de minimum 2 adet bulundurun. çünkü bazen şehre yaklaşmaya çalışırken adamınızı öldürebilirler. Biri giderse diğeriyle alabilirsiniz.
abi vidyolarını izliyorum dün başladım çok emek harcamışssın belli elllerine sağlık.faitih ile şehir devletlerine müttefik yapma gördüm vidyoda morocco ile oyununda bu nasıl mümkünerkanus yazdı:evet okçular ve diğer menzilli askeri birimler şehir ele geçiremezler. Şehir saldırılarında menzilli olmayan askerlerden de minimum 2 adet bulundurun. çünkü bazen şehre yaklaşmaya çalışırken adamınızı öldürebilirler. Biri giderse diğeriyle alabilirsiniz.
Şehir devleti eğer inanç görevi vermişse yapılabilir. Genelde hep görevlerle yapılabilir müttefiklik, ya da mesela para ve asker vererekCozdoruk yazdı:abi vidyolarını izliyorum dün başladım çok emek harcamışssın belli elllerine sağlık.faitih ile şehir devletlerine müttefik yapma gördüm vidyoda morocco ile oyununda bu nasıl mümkünerkanus yazdı:evet okçular ve diğer menzilli askeri birimler şehir ele geçiremezler. Şehir saldırılarında menzilli olmayan askerlerden de minimum 2 adet bulundurun. çünkü bazen şehre yaklaşmaya çalışırken adamınızı öldürebilirler. Biri giderse diğeriyle alabilirsiniz.