Bu sitede 5 için mod varmı ?
Dünya haritası modları var. Zeus en ünlü modlardan birini türkçeye çevirmişti.afetga yazdı:Almanya ile başladım ama bu oyundaki sistem sanırım adalar halinde gerçek dünya haritası yok ? Hanoi ve hong kong şehir devletleri var benle beraber ? Hong kong asyada değilmiydi ?![]()
Şimdi ben update 7 ve dlc lerin olduğu bir dosya indiriyorum onu kuracağım . Üstüne bu harita paketini kurabilirmiyim ?Meceka yazdı:Dünya haritası modları var. Zeus en ünlü modlardan birini türkçeye çevirmişti.afetga yazdı:Almanya ile başladım ama bu oyundaki sistem sanırım adalar halinde gerçek dünya haritası yok ? Hanoi ve hong kong şehir devletleri var benle beraber ? Hong kong asyada değilmiydi ?![]()
viewtopic.php?f=24&t=95
Üstteki linkten görebilirsiniz. Türkçe yama/Modlar forumu altında başka modlar da var.
Steam'den aldıysanız steam üzerinden workshopdan da mod kurulabiliyor kolayca.
afetga yazdı:Şimdi ben update 7 ve dlc lerin olduğu bir dosya indiriyorum onu kuracağım . Üstüne bu harita paketini kurabilirmiyim ?Meceka yazdı:Dünya haritası modları var. Zeus en ünlü modlardan birini türkçeye çevirmişti.afetga yazdı:Almanya ile başladım ama bu oyundaki sistem sanırım adalar halinde gerçek dünya haritası yok ? Hanoi ve hong kong şehir devletleri var benle beraber ? Hong kong asyada değilmiydi ?![]()
viewtopic.php?f=24&t=95
Üstteki linkten görebilirsiniz. Türkçe yama/Modlar forumu altında başka modlar da var.
Osmanlı ile başladık bakem.erkanus yazdı:afetga yazdı:Şimdi ben update 7 ve dlc lerin olduğu bir dosya indiriyorum onu kuracağım . Üstüne bu harita paketini kurabilirmiyim ?Meceka yazdı:Dünya haritası modları var. Zeus en ünlü modlardan birini türkçeye çevirmişti.afetga yazdı:Almanya ile başladım ama bu oyundaki sistem sanırım adalar halinde gerçek dünya haritası yok ? Hanoi ve hong kong şehir devletleri var benle beraber ? Hong kong asyada değilmiydi ?![]()
viewtopic.php?f=24&t=95
olur diye tahmin ediyorum. Denemesi bedava