Civilization V Zeus Türkçe Yama(Çıktı)
-
Re: Civilization V Zeus Türkçe Yama(Yakında Sizlerle)
Bu güzel haberi verdiğiniz için teşekkürler,ellerinize sağlık.
Önemli değil.Desteğiniz için sağolun.
-
vaay süper haber. konuyu takip ediyorum yama bozuk diye silmiştim. kolay gelsni 

Bir süper haberde benden Türkçe yama Hazır bugün çıkacak ama dlcler olmayacak.Dlcler haftaya cuma cıkacak.Dlc'de oyundan daha cok cevrilecek dosya var
sizi bekletmemek icin birazdan koyacağım yamayı son çevirilerini yapıyorum.

Re: Civilization V Zeus Türkçe Yama(Çıktı)
Sabırsızlıkla bekliyorum 

Yama da gelmiş. Eline, emeğine sağlık. Ben DLC'leri bekleyeceğim. Ondan sonra deneyeceğim bakalım yamanı. Civilization V gibi bir oyuna lazımdı Türkçe yama. Teşekkürler 

Eline, koluna, emeğine sağlık:)Eski yamalar bozuk, saçma sapan hatalar veriyordu.Sırf teşekkür etmek için giriş yaptım:)Uğraşın için minnettarım.
Dlclerin yaması ne durumda ? 

Selamlar
Öncelikle elinize sağlık fakat indirecek arkadaşı uyarmak zorunda hissettim kendimi şahsi algılamayın lütfen.
Bu Türkçe yamayı sakın ama sakın indirmeyin , tam bir virüs deposu çalışmalarımın olduğu bilgisayara format atmak zorunda bıraktı beni , virüs tarayıcılarda işe yaramıyor mahvetti bilgisayarımı
Her sitede 5 tane reklam mı dersiniz , grafik kartının devre dışı mı kalması dersiniz her açıdan mahvoldum akşamları 3-4 saat PC bakabiliyorum 3 günümü şu illetten kurtarmak için harcadım son yol olarak formatı seçtim . Aman diyim arkadaşlar aman indirmeyin.
Öncelikle elinize sağlık fakat indirecek arkadaşı uyarmak zorunda hissettim kendimi şahsi algılamayın lütfen.
Bu Türkçe yamayı sakın ama sakın indirmeyin , tam bir virüs deposu çalışmalarımın olduğu bilgisayara format atmak zorunda bıraktı beni , virüs tarayıcılarda işe yaramıyor mahvetti bilgisayarımı
Her sitede 5 tane reklam mı dersiniz , grafik kartının devre dışı mı kalması dersiniz her açıdan mahvoldum akşamları 3-4 saat PC bakabiliyorum 3 günümü şu illetten kurtarmak için harcadım son yol olarak formatı seçtim . Aman diyim arkadaşlar aman indirmeyin.
Başka benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Ben şahsen denemedim yamayı.kollera yazdı:Selamlar