Bir ülke ile savaşa girdiğiniz anda bütün şehirlerde gold üretimini arttırmak gerek. Hatta unit, building ve wonder çıkarmak yerine en alttaki wealth seçeneğini seçmek gerek. Bu altın üretimine büyük bir katkı sağlıyor.
Savaşa girdiğiniz ülkenin yakınındaki şehir devletlerini kendi safınıza katıp unit üretimin resume etmenizde yarar var. Peki bunu nasıl yapacaksınız tabi ki altınla. Sürekli altın gift edeceksiniz. Eğer işinize yaramıyorsa birkaç işçiyi de gift edebilirsiniz. Ama savaş zamanında hiçbir unit i gift etmenizi önermem. Çünkü size lazım.
Eğer savaşı siz başlatacaksanız da başlamadan önce her şehrinizde 1 unit (kara savaşçısı) bırakarak geri kalan diğer uitleriniz ile ülkeyi kuşatın, sonra savaş başlatın.
Savaş ile İlgili Birkaç Görüşüm
Savaş ile İlgili Birkaç Görüşüm
En son Meceka tarafından Pzr Ağu 04, 2013 7:45 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: düzeltme
Sebep: düzeltme