2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2014 8:55 am
gönderen OttomanEmpire
erkanus yazdı:
OttomanEmpire yazdı:
erkanus yazdı:
OttomanEmpire yazdı:Arkadaşım denedim ama olmadı oyunu başlatınca oyundan atıyor 10 bot yapsam da 43 de yapsam atıyor :(
Lütfen yardım :(
Bu durumda başka bi sorun var demek ki... Oyunun orjinal mi? en son versiyon olduğundan emin ol. Uyum sorunu var gibi görünüyor. Normal şartlarda mod kullanmadan bile 22 devletle aynı anda başlayabilirsin. 10 taneyle bile açamıyorsan oyununda sıkıntı var demek ki belki kaldırıp yeniden kurmak işe yarayabilir.

Sebebini bilmiyorum ama nedense kendiliğinden düzeldi.

Bu haritadan daha büyük bir harita var mı eğer varsa adını yazar mısın? ve harita bu harita gibi ülkeleri kendi yerlerine yerleştiriyor mu?
Bu modla gelen giant earth map diye bi harita var. piyasada bulabileceğin en büyük haritalardan biri. Seride ben onunla oynamıyorum çünkü tur sürelerini daha fazla uzatır ki büyük haritada zaten uzun olacak yeterince. 43 devlet falan kullanmak istersen bence bi giant olan haritayı dene ;)
Ha bu arada modu kullanırsan modla gelen bütün haritalarda devletler olmaları gereken yerde başlarlar.
Olmadı diğer haritada olmadı :( yerleşmedi devletler

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2014 9:25 am
gönderen erkanus

Olmadı diğer haritada olmadı :( yerleşmedi devletler
Oyunu normal şekilde kurmuş olabilirsin. Bak OSMANLI serisinin ilk videosunda gösterdiğim şekilde kur. Set Up a game kısmından değil Custom Game kısmından (moda özgü) kurman gerek. arka plan falan değişiyor falan.

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2014 7:39 pm
gönderen OttomanEmpire
erkanus yazdı:

Olmadı diğer haritada olmadı :( yerleşmedi devletler
Oyunu normal şekilde kurmuş olabilirsin. Bak OSMANLI serisinin ilk videosunda gösterdiğim şekilde kur. Set Up a game kısmından değil Custom Game kısmından (moda özgü) kurman gerek. arka plan falan değişiyor falan.
Tamam teşekkür ederim ama bende farklı bir sorun daha var yeni fark ettim o ülkeyi hiç oyuna dahil etmediğim için portekiz i koydum lider portresinde bir şey yok siyah ekran nasıl bu sorunu düzelte bilirim ?

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Prş Kas 06, 2014 7:47 pm
gönderen OttomanEmpire
Şimdi fark ettim mods dan girince sadece oluyor normal girdiğim zaman bir sıkıntı yok :(

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Cum Kas 07, 2014 9:45 am
gönderen erkanus
OttomanEmpire yazdı:Şimdi fark ettim mods dan girince sadece oluyor normal girdiğim zaman bir sıkıntı yok :(
Videoları seyretmediğin belli, hepsini anlatmıştım. Neyse, lider portreleri bi oyunda en fazla 22 tane oluyor. 22'den fazla olanlar rastgele bir şekilde görüntüsüz kalıyor.

Re: Civ V botlar lütfen yardım

Gönderilme zamanı: Cum Kas 07, 2014 10:08 am
gönderen OttomanEmpire
erkanus yazdı:
OttomanEmpire yazdı:Şimdi fark ettim mods dan girince sadece oluyor normal girdiğim zaman bir sıkıntı yok :(
Videoları seyretmediğin belli, hepsini anlatmıştım. Neyse, lider portreleri bi oyunda en fazla 22 tane oluyor. 22'den fazla olanlar rastgele bir şekilde görüntüsüz kalıyor.
Hmm tamam teşekkür ederim portreyi göstermenin bir yolu yokmu bir şekilde göstermenin?

Bu arada çok teşekkür ederim