Civilization 5 hakkında genel sohbet, oyunla ilgili gelişmeler, yenilikler, haberler.
-
OttomanEmpire
Okunmamış mesaj
gönderen OttomanEmpire » Prş Kas 06, 2014 8:55 am
erkanus yazdı:OttomanEmpire yazdı:erkanus yazdı:OttomanEmpire yazdı:Arkadaşım denedim ama olmadı oyunu başlatınca oyundan atıyor 10 bot yapsam da 43 de yapsam atıyor

Lütfen yardım

Bu durumda başka bi sorun var demek ki... Oyunun orjinal mi? en son versiyon olduğundan emin ol. Uyum sorunu var gibi görünüyor. Normal şartlarda mod kullanmadan bile 22 devletle aynı anda başlayabilirsin. 10 taneyle bile açamıyorsan oyununda sıkıntı var demek ki belki kaldırıp yeniden kurmak işe yarayabilir.
Sebebini bilmiyorum ama nedense kendiliğinden düzeldi.
Bu haritadan daha büyük bir harita var mı eğer varsa adını yazar mısın? ve harita bu harita gibi ülkeleri kendi yerlerine yerleştiriyor mu?
Bu modla gelen giant earth map diye bi harita var. piyasada bulabileceğin en büyük haritalardan biri. Seride ben onunla oynamıyorum çünkü tur sürelerini daha fazla uzatır ki büyük haritada zaten uzun olacak yeterince. 43 devlet falan kullanmak istersen bence bi giant olan haritayı dene

Ha bu arada modu kullanırsan modla gelen bütün haritalarda devletler olmaları gereken yerde başlarlar.
Olmadı diğer haritada olmadı

yerleşmedi devletler
-
erkanus
Okunmamış mesaj
gönderen erkanus » Prş Kas 06, 2014 9:25 am

yerleşmedi devletler
Oyunu normal şekilde kurmuş olabilirsin. Bak OSMANLI serisinin ilk videosunda gösterdiğim şekilde kur. Set Up a game kısmından değil Custom Game kısmından (moda özgü) kurman gerek. arka plan falan değişiyor falan.
-
OttomanEmpire
Okunmamış mesaj
gönderen OttomanEmpire » Prş Kas 06, 2014 7:39 pm
erkanus yazdı:

yerleşmedi devletler
Oyunu normal şekilde kurmuş olabilirsin. Bak OSMANLI serisinin ilk videosunda gösterdiğim şekilde kur. Set Up a game kısmından değil Custom Game kısmından (moda özgü) kurman gerek. arka plan falan değişiyor falan.
Tamam teşekkür ederim ama bende farklı bir sorun daha var yeni fark ettim o ülkeyi hiç oyuna dahil etmediğim için portekiz i koydum lider portresinde bir şey yok siyah ekran nasıl bu sorunu düzelte bilirim ?
-
erkanus
Okunmamış mesaj
gönderen erkanus » Cum Kas 07, 2014 9:45 am
OttomanEmpire yazdı:Şimdi fark ettim mods dan girince sadece oluyor normal girdiğim zaman bir sıkıntı yok

Videoları seyretmediğin belli, hepsini anlatmıştım. Neyse, lider portreleri bi oyunda en fazla 22 tane oluyor. 22'den fazla olanlar rastgele bir şekilde görüntüsüz kalıyor.
-
OttomanEmpire
Okunmamış mesaj
gönderen OttomanEmpire » Cum Kas 07, 2014 10:08 am
erkanus yazdı:OttomanEmpire yazdı:Şimdi fark ettim mods dan girince sadece oluyor normal girdiğim zaman bir sıkıntı yok

Videoları seyretmediğin belli, hepsini anlatmıştım. Neyse, lider portreleri bi oyunda en fazla 22 tane oluyor. 22'den fazla olanlar rastgele bir şekilde görüntüsüz kalıyor.
Hmm tamam teşekkür ederim portreyi göstermenin bir yolu yokmu bir şekilde göstermenin?
Bu arada çok teşekkür ederim