Politika Benimseme

Civilization 5 hakkında genel sohbet, oyunla ilgili gelişmeler, yenilikler, haberler.
nisanci96

Politika Benimseme

Okunmamış mesaj gönderen nisanci96 » Sal Tem 01, 2014 5:42 pm

Hocam ben hileyle bütün politikları açtım turn kısmında politika benimse kısmı bir türlü geçmiyorki turn atlıym

Kullanıcı avatarı
erkanus

Re: Politika Benimseme

Okunmamış mesaj gönderen erkanus » Prş Tem 03, 2014 11:59 am

nisanci96 yazdı:Hocam ben hileyle bütün politikları açtım turn kısmında politika benimse kısmı bir türlü geçmiyorki turn atlıym
hileyle açmasaydın sen de :D

şaka bir yana oyunu kurarken "policy saving" isimli bi özellik var oyun haritasını vs seçtiğin yerde "gelişmiş" sayfada. onu açtığın zaman politika seçme zorunluluğun kalmıyor. Ama şimdiki oyununda bu sorunu nasıl çözersin bilmiyorum, belki aynı hileyle politikalardan bazılarını kapatabilirsin. ya da hileyi henüz yapmadığın kayıtlı oyuna geri dön.

OsmanlıGücü

Okunmamış mesaj gönderen OsmanlıGücü » Çrş Tem 23, 2014 9:41 pm

Hocam ben dediğini yaptım olmadı ya bi yardım edin Allah'ınızı Severseniz be :duvara: :duvara: :duvara:

Kullanıcı avatarı
Meceka
Mesaj Panosu Yöneticisi
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Meceka » Çrş Tem 23, 2014 10:13 pm

OsmanlıGücü yazdı:Hocam ben dediğini yaptım olmadı ya bi yardım edin Allah'ınızı Severseniz be :duvara: :duvara: :duvara:
Aramızda kimsenin böyle bir hile kullandığını sanmıyorum, bu konuda yardımcı edebilecek yoktur.

Bence oyunu hileyle oynamaktansa daha kolayda açın. En kolay seviye fazlasıyla kolay hiç bilmeyn biri için bile.

OsmanlıGücü

Okunmamış mesaj gönderen OsmanlıGücü » Prş Tem 24, 2014 1:12 pm

Yok Zaten En Kolaydı Sadece Politika Hilesi Yaptım Oyunun Zevki Çıksın Diye İlk Defa Geldim Modern Çağa Zaten Şimdide Tıkalı Kaldım Ne Yapcam Yardım Edin :ltfen: :ltfen: :ltfen: :ltfen:

erde

Okunmamış mesaj gönderen erde » Çrş Ağu 06, 2014 12:34 pm

Hileyle politikaları benimsemi kaldır sonra orda benimse tıkla benimde :seytan: