Politika Benimseme
Politika Benimseme
Hocam ben hileyle bütün politikları açtım turn kısmında politika benimse kısmı bir türlü geçmiyorki turn atlıym
Re: Politika Benimseme
hileyle açmasaydın sen denisanci96 yazdı:Hocam ben hileyle bütün politikları açtım turn kısmında politika benimse kısmı bir türlü geçmiyorki turn atlıym

şaka bir yana oyunu kurarken "policy saving" isimli bi özellik var oyun haritasını vs seçtiğin yerde "gelişmiş" sayfada. onu açtığın zaman politika seçme zorunluluğun kalmıyor. Ama şimdiki oyununda bu sorunu nasıl çözersin bilmiyorum, belki aynı hileyle politikalardan bazılarını kapatabilirsin. ya da hileyi henüz yapmadığın kayıtlı oyuna geri dön.
-
Hocam ben dediğini yaptım olmadı ya bi yardım edin Allah'ınızı Severseniz be

Aramızda kimsenin böyle bir hile kullandığını sanmıyorum, bu konuda yardımcı edebilecek yoktur.OsmanlıGücü yazdı:Hocam ben dediğini yaptım olmadı ya bi yardım edin Allah'ınızı Severseniz be![]()
![]()
Bence oyunu hileyle oynamaktansa daha kolayda açın. En kolay seviye fazlasıyla kolay hiç bilmeyn biri için bile.
-
Yok Zaten En Kolaydı Sadece Politika Hilesi Yaptım Oyunun Zevki Çıksın Diye İlk Defa Geldim Modern Çağa Zaten Şimdide Tıkalı Kaldım Ne Yapcam Yardım Edin

Hileyle politikaları benimsemi kaldır sonra orda benimse tıkla benimde