Civilization 5 Brave New World Türkçe Yama -YAYINLANDI
Re: Civilization 5 Brave New World Türkçe Yama -YAYINLANDI
Yamayı kurdum çalıştı ama bir süre sonra oyundan atmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim tskler
Arkadaşlar yamayı kurdum çalıştı fakat bir süre sonra oyundan atmaya başladı yardımcı olursanız sevirim
Prezer yazdı:Arkadaşlar yamayı kurdum çalıştı fakat bir süre sonra oyundan atmaya başladı yardımcı olursanız sevirim
Yamada herhangi bir sorun yoktur. Korsan oyun kullanıyorsanız veya verilen talimatları atlamıssanız bu sorunu yasamanız doğaldır.
-
Hocam 2 ay geçti gelmiyor mu güncelleme, iptal mi oldu acaba?
Yama için teşekkürler.
Dlc'ler için bir çalışma var mı acaba yoksa iptal mı edildi ?

Dlc'ler için bir çalışma var mı acaba yoksa iptal mı edildi ?
Civilization 6 çıkıs tarihi yakın zamanda olduğundan ve uzun bir suredir yurtdısın da oldugumdan dolayı, yamanın baska güncellemesi su anda planlanmıyor.
Merhabalar,
CIV5 Complete Edition sürümüne sahibim. Brave New World Türkçe yamasını yükledim ve oyuna girdiğimde BNW dışında tüm DLC'leri devre dışı bıraktım.
Fakat oyun içerisinde bazı alanlar ingilizce. Hayvancılığın üzerine gelince altında ki satırlar ingilizce veya oyunda bazı yerlerde sağ üstte yardımcı çıkıyor tamamen ingilizce.
Neden kaynaklıdır acaba?
CIV5 Complete Edition sürümüne sahibim. Brave New World Türkçe yamasını yükledim ve oyuna girdiğimde BNW dışında tüm DLC'leri devre dışı bıraktım.
Fakat oyun içerisinde bazı alanlar ingilizce. Hayvancılığın üzerine gelince altında ki satırlar ingilizce veya oyunda bazı yerlerde sağ üstte yardımcı çıkıyor tamamen ingilizce.
Neden kaynaklıdır acaba?
Merhaba,nxtime yazdı:Civilization 6 çıkıs tarihi yakın zamanda olduğundan ve uzun bir suredir yurtdısın da oldugumdan dolayı, yamanın baska güncellemesi su anda planlanmıyor.
CIV5 Complete Edition'a sahibim BNW Türkçe yamasını kurdum fakat oyun bazı yerlerde ingilizce nedendir acaba? Mesela hayvancılık açıklaması ingilizce bazı açıklamalar Türkçe. Sağ yukarıda çıkan yardımcı açıklamaları tamamen ingilizce.
BNW dışında ki tüm dlc'leri devre dışı bıraktım bu arada.
-
çömlekçilik türkçe olmamış reis bi düzeltirmisin
Sonradan gelen bazı güncellemelerden dolayı sanırım bu sorunu yaşıyorsunuz. Yeni bir yama çalışması yapacağım önümüzdeki ay içinde.br9 yazdı: ↑Prş Oca 05, 2017 9:19 pmMerhaba,nxtime yazdı:Civilization 6 çıkıs tarihi yakın zamanda olduğundan ve uzun bir suredir yurtdısın da oldugumdan dolayı, yamanın baska güncellemesi su anda planlanmıyor.
CIV5 Complete Edition'a sahibim BNW Türkçe yamasını kurdum fakat oyun bazı yerlerde ingilizce nedendir acaba? Mesela hayvancılık açıklaması ingilizce bazı açıklamalar Türkçe. Sağ yukarıda çıkan yardımcı açıklamaları tamamen ingilizce.
BNW dışında ki tüm dlc'leri devre dışı bıraktım bu arada.
Çömlekçilik türkçe görünüyor şu anda. Yamayı tam olarak kullanmak için, Brave new world dışındaki tüm dlcleri devre dışı bırakmanız gerekiyor.
Ayrıca önümüzdeki ay içinde yeni bi yama çalışması yapacağım.